Strona główna/Aktualności/Рибницька Карта Мешканця - нова (..)

Рибницька Карта Мешканця - нова програма для людей пов’язаних із містом

09.05.2023 Ukraina

У квітні стартувала програма Rybnicka Karta Mieszkańca - Rybka. Це програма, яка дає спеціальні знижки, пільги та переваги особам, які зареєстровані на постійне місце проживання в Рибнику або сплачують в місті податок PIT.

Mykhailo SolovienkoВідповідно до правил програми Карту «Рибка» може отримати фізична особа, яка відповідає щонайменше одному з вказаних критеріїв:
- зареєстрована на постійне місце проживання (meldunek na pobyt stały - не плутати із дозволом на проживання) в Рибнику;
- сплачує податок на доходи фізичних осіб у Рибнику та зазначає у податковій декларації, що її місце проживання - Рибник;
- є дитиною (до 18 років) зазначених вище осіб;
- перебуває в опікунчо-виховному закладі в Рибнику (до 18 років);
- є студентом університету та зареєстрована у Рибнику на тимчасове місце проживання (meldunek na pobyt czasowy - не плутати із дозволом на проживання).

На момент написання тексту в переліку знижок та пільг можна знайти пропозиції спортивних осередків, домів культури, музеїв та театру. В майбутньому, як передбачають автори ідеї, програма буде розширювати свою пропозицію й збагачуватись новими партнерами.

Отримати так звану «Рибку» можуть і громадяни України. Оскільки левова частка українців не можуть зареєструватись на постійне проживання, то Користувачем Карти можна стати за допомогою пред’явлення першої сторінки PIT (скан + UPO - офіційне підтвердження отримання), де буде вказано, що вашим місцем проживання є Рибник. Також для реєстрації заявки вам знадобиться фото, на якому буде чітко видно ваше обличчя, на білому фоні, без головних уборів та затемнених окулярів (детальніший опис вимог до фотографії доступний при реєстрації). Після розгляду вашої заявки та у випадку відповідності вимогам, ваша Карта «Рибка» буде активована або виготовлена.

Заявку на участь у програмі можна подати на сайті програми, у мобільному застосунку halo! Rybnik або у стаціонарних пунктах прийому фізичних заяв. Перелік усіх знижок та пільг, новини, події, контактні дані, правила та детальніша інформація щодо самої програми доступна на офіційному сайті вказаному rybka.rybnik.eu.

Konsultant ukraiński
Mykhailo Solovienko
do góry