Strona główna/Aktualności/З надією в новий рік

З надією в новий рік

22.12.2022 Ukraina

Останній в цьому році матеріал можна розпочати зі звичних для багатьох президентів слів: «Цей рік був непростим».

Mykhailo SolovienkoНепростим він був для багатьох людей у світі, але для України й українців, які опинились в епіцентрі театру бойових дій, він був надскладним. Але Україна й українці вистояли та показали, що вони здатні боротись за свою незалежність і свободу. Припускаю, що усі ми з обережним оптимізмом віримо, що новий рік принесе хороші новини та й загалом нас чекатимуть кращі часи. І ті хто так вважають мають на це повне право. Українське суспільство показало свою єдність та незламність, а військові та інші важливі структури показали свою спроможність оборонятися й деокуповувати українські території. Безумовно, це не буде легко і не все одразу, але дивлячись на сьогоднішні події й відважну боротьбу протягом дев’яти місяців така віра не є безпідставною.
У 2023 році на вас чекатимуть не менш цікаві та пізнавальні матеріали. Зокрема з'явиться матеріал про можливі зміни до Закону про надання допомоги громадянам України у зв'язку із збройним конфліктом на території України, які, як повідомляє Dziennik Gazeta Prawna, стосуватимуться зміни умов оплати за проживання в місцях масового розміщення, обов'язку отримання номера PESEL, слідкування за перетином кордону муніципальними установами та інших змін до спецзакону. Зараз проєкт закону про зміни знаходиться на етапі розгляду, тому точно стверджувати які зміни та нововведення на нас чекатимуть не можна. Також можна очікувати на матеріал про заміну українського посвідчення водія. Ця тема буде особливо актуальною для людей, які планують на довше залишитись в Польщі. Про все це та багато чого іншого ви зможете прочитати в україномовній колонці Рибницької Газети вже в новому, 2023 році.
В новому році передусім бажаю вам спокою, здоров'я та мирного неба, адже саме це, як показує останній рік, є найважливішим. Нехай Вам не бракує оптимізму, а ваші найпотаємніші мрії обов'язково здійсняться. До зустрічі в новому році!

Mykhailo Solovienko

Konsultant ukraiński
Mykhailo Solovienko
do góry